Full Screen
Frontage
Water view
Water view
Water view
Barn
Back facade
Back facade
Living room
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Bathroom
Staircase
Basement
Basement
Basement

Remarks

This home was completely renovated in 2005, very large rooms, offering an unobstructed view of the Golf of the St-Lawarence River, located in a small costal village nad near hte Forillon National Park.



Rooms

  • Kitchen
    • Level: Ground 3.96 m x 6.74 m
  • Dining
    • Level: Ground 3.44 m x 3.84 m
    • Flooring:   Ceramic
  • Living
    • Level: Ground 5.21 m x 7.25 m
    • Flooring:   Wood
  • Master Bedroom
    • Level: Ground 5.15 m x 5.88 m
    • Flooring:   Wood
  • Bathroom
    • Level: Ground 3.35 m x 3.47 m
    • Flooring:   Marble
  • Bedroom
    • Level: 2nd 3.29 m x 3.38 m
    • Flooring:   Wood
  • Bedroom
    • Level: 2nd 3.26 m x 3.38 m
    • Flooring:   Wood
  • Den
    • Level: Basement 4.05 m x 4.97 m
    • Flooring:   Marble
  • Den
    • Level: Basement 3.60 m x 3.87 m
    • Flooring:   Carpet
  • Family
    • Level: Basement 5.61 m x 6.74 m
    • Flooring:   Ceramic
  • Bathroom
    • Level: Basement 2.44 m x 3.57 m
    • Flooring:   Marble
  • Bathroom
    • Level: Basement 2.32 m x 3.57 m
    • Flooring:   Ceramic
  • Storage
    • Level: Basement 2.96 m x 2.96 m

Convert Measurement to:


Area Map

Nearby